Šiandien dalinamės receptu, kurį mums atsiuntė Aušra 🙂 Greiti, lengvučiai, bet nepaprastai skanūs keto bruschetta 🙂
Nori ir tu pasidalinti receptu? rašyki: https://ketolengvai.birzuduona.lt/bendraukim/
Mums prireiks
- Biržų duonos „Keto lengvai“ migdolų duona
- Alyvuogių aliejus
- Česnakas
- Burata
- Kedro riešutai
- Vyšniniai pomidoriukai
Viskas labai paprasta
Susipjaustome vyšninius (ar kokius kitokius mažus) pomidoriukus per pusę, išdėliojame kepimo inde, apšlakstome alyvuogių aliejumi, padruskiname, ant viršaus išspaudziame kelias česnako skilteles ir kepame orkaitėje kol suminkštės.
Keto migdolų duonelę paskrudiname, ant viršaus dedame burata, ant buratos keptus pomidoriukus. Puošiame baziliku ir jei turime, užbarstome paskrudintais kedrų riešutais.
Manajame variante - skrudintos, lukštentos kanapiu sėklos, taip pat labai tinka.
Kartais vietoje migdolų duonos keičiu keto bandeles, supjaustytas riekelėmis ir taip pat paskrudintas.