Monikos receptas: vištų širdelių mišrainė su kepta duona

Živilė Paulaitė

Šiandien su jumis dalinamės receptu kurį atsiuntė Monika 🙂

Tai bus jūsų mišrainę, kurią galėsite kabint iš didelio salotinio indo kol persivalgysit. 

Keto lengvai, tai nesunkiai! Skanaus 🙂

Nori ir tu pasidalinti receptu? rašyki: https://ketolengvai.birzuduona.lt/bendraukim/

Monikos receptas: vištų širdelių mišrainė su kepta duona

Atsispausdinki
Porcijos: 2 Paruošimo laikas:
Maistinė vertė 200 Kalorijos 20 grams Riebalai
Vertinimas 5.0/5
( 2 Balsavo )

Mums prireiks

  • 400g vištų širdučių
  • 1-2 marinuoti arba rauginti agurkai
  • 1/2 "Keto lengvai" sėklų duonos
  • 4 skiltelės česnako
  • 150 g. fermentinio arba puskiečio sūrio
  • 2 šaukstai majonezo
  • gabalėlis sviesto/ ghi/ šaukstas aliejaus kepimui
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Viskas labai paprasta

  1. Išverdame vištų širdutes su druska ir pipirais. Nukošiame. Paliekame atvėsti. Atvėsus - perpjauname per pusę, arba taip, kaip jums patinka.
  2. Supjaustome sėklų duoną kvadratėliais. Nusilupame šesnakus, susmulkiname. Keptuvėje išlydome sviestą, pakepiname česnakus ir sumetame duonos kubelius, kad apskrustų ir pakepiname kol jie tampa traškūs. Paliekame duoniukus atvėsti.
  3. Supjaustome agurkus mėgstama forma - aš pjausčiau kubeliais.
  4. Paimame salotų indą į kurį sudedame duoną, širdeles, agurkelius ir tarkuotą/pjaustytą sūrį. Uždedame porą šaukštų majonezo, išmaišome.
  5. Pagardiname druska ir pipirais pagal skonį.

Mišrainę galima paskaninti mėgstamais ingredientais: kepintais svogunais, krapais, petražolėmis, šviežiu smulkintu česnaku - you name it!

TAU TAIP PAT GALĖTŲ PATIKTI

PARAŠYTI KOMENTARĄ

* Atsakingai komentuojam.

Šioje svetainėje naudojami slapukai. GERAI Kas tie slapukai?