Susipažinki su KETO picos padu iš naujo – nuo šiol pirštus apsilaižysi kabindamas juo gardžias užtepėles. Tranformuoti picos padą į traškias duoneles užtruksi vos kelias minutes.

Traškios KETO duonelės

Atsispausdinki
Porcijos: 1 Paruošimo laikas:
Maistinė vertė 200 Kalorijos 20 grams Riebalai
Vertinimas 5.0/5
( 1 Balsavo )

Mums prireiks

  • Biržų duona KETO picos padas

Viskas labai paprasta

1 būdas:

Įkaitinki orkaitę iki 180°. Picos padą skrudinki joje 10-15 minučių, tuomet susipjaustyk norimo dydžio gabalėliais ir skanauki.

2 būdas:

Picos padą padalinki į ketvirčius ir dėk į duonos skrudintuvą - tave tuoj pat nudžiugins šiltos duonelės.

Prie traškių duonelių puikiai tiks ir naminė fetos užtepėlė arba džiovintų grybų užtepėlė.

TAU TAIP PAT GALĖTŲ PATIKTI

PARAŠYTI KOMENTARĄ

* Atsakingai komentuojam.

Šioje svetainėje naudojami slapukai. GERAI Kas tie slapukai?